Lääkinnälliset hoitosukat, tukisukat, lymfasukat ja Tempur tyynyt sekä peitot

Hoito- ja tukisukat

Lääkinnälliset hoitosukat, tukisukat, lymfasukat ja -hihat

Käytetään turvotuksen hoitoon ja ehkäisyyn suonikohjujen, veritulpan, säärihaavan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä esim. rintasyöpäleikkauksen jälkeisen turvotuksen hoitoon. Lääkinnälliset hoitosukat yksilöllisten mittojen mukaan.

Laajasta valikoimasta tuotteet niin miehille kuin naisille!

TEMPUR-tyynyt

Tyyny on unen ja nukkumisergonomian kannalta merkittävimpiä hankintoja. Hyvä tyyny tukee niskaa ja päätä optimaalisella tavalla muotoutuen yksilöllisesti kehon muotoihin. Se auttaa ja ennaltaehkäisee niska-, hartia- ja selkäkipuja sekä jopa migreeniä. TEMPUR-tyyny on helppo tapa lisätä nukkumismukavuutta ja -laatua edullisesti. Ilmainen toimitus.

Peitot

Älykkäät untuvapeitot & rentouttavat painopeitot.

About the Author

admin